Azonosító:
EI1892
Megosztás
×
Diósd
ház, családi ház, ikerház

Alapterület
125 m2

Telekterület
385 m2

Építés éve
2022

Háló
3 db

Fürdő
2 db

Nappali
1 db

130 Millió Ft
Komfortduplakomfort
Fürdő/WCkülön és egyben
Környezeti hatásnapfényes, világos
Épület belső állapotaúj
Épület külső állapotaúj építésű
Belső kialakításamerikai konyha, előszoba, gardrób, légkondicionálás, redőny
Parkolásgarázsban
Telek kialakításelektromos kapu
Közművillany, víz, csatorna
ÉpületszerkezetYTONG, hőszigetelt
Extrákkertkapcsolatos
Telek elhelyezkedésbelterület
Szintek száma:2
NEM CSAK OTTHON, ÉRTÉK ÁLLÓ BEFEKTETÉS!

MEGÚJULÓ ENERGIÁVAL FENNTARTOTT, (10 kW NAPELEM RENDSZER, HIBRID INVERTERREL, SZIGETÜZEMMÓD OPCIÓVAL), HŐSZIVATTYÚS HŰTÉS-FŰTÉS, A++ ENERGETIKA! RENDKÍVŰL MAGAS MŰSZAKI TARTALOMMAL, GARÁZZSAL, APRÓLÉKOS PRECÍZ MUNKÁVAL KIVITELEZETT IKER HÁZ! CSOK TÁMOGATÁSSAL és NHP „ZÖLDHITELEL” is! KÖZEL 25 ÉVE MÜKÖDŐ CÉGTŐL!

Diósd csendes jelenleg is dinamikusan fejlődő részén, új építésű házak között, 385 m2-es saját lekerített telekrésszel rendelkező, ÚJ, 2 szintes, duplakomfortos, 147 m2 (amelyből hasznos lakóterület 125 m2 + 22 m2 terasz), 3 szoba + nappali-konyha-étkező, két fürdőszoba, gardrób, garázs helyiségekből álló modern stílusú ikerház (a két fél között a földszinten garázsoknál az emeleten teherhordó hanggátló Silka falazattal találkoznak a lakások) eladó.

A földszint 58 m2 hasznos lakóterülettel + 22 m2-es PERGOLÁS terasszal rendelkezik.
Előszoba (4 m2), zuhanyzó és WC (5.3 m2), Garázs (17 m2), nappali-konyha-étkező (28 m2), és a szinteket összekötő lépcsőház (3.3 m2) kerültek megépítésre. A nappaliból egy széles tolóajtón keresztül nyílik közvetlen kijárat a 22 m2-es pergolás teraszra. (A terasz kialakításának egyedi stílusát a teraszt átívelő fa gerendák emelik ki a hétköznapi megoldások közül).

Az emeleten, 67 m2-en egy közlekedő folyosóról nyílóan (4.7 m2), 3 hálószoba (18 (13.7), 19.3, 11.2 m2), és egy káddal, zuhanyzóval, dupla mosdóval, WC-vel felszerelt fürdőszoba (7.3 m2), kézmosó-WC (1.5 m2) található.

A ház 2022-ben épül 30-as Ytong téglából, amit 15 cm-es szigeteléssel burkolnak körbe, a zárófödémre 30 cm-es kőzetgyapot szigetelés és hőtükör fólia kerül. A nyílászárók bukó-nyíló vasalatú, fokozott hőszigetelésű műanyag ajtók és ablakok, 3 rétegű üvegezéssel. Kívülről „Mogyoró” belülről fehér színű. A redőnyök szintén a vételár részét képezik, ezek színe azonos az ablakok külső színével. A nagyobb ablak felületek redőnyei elektromos motorral kerülnek beszerelésre távirányítóval vezérelve mozgathatók.

A lakás hűtése és fűtése elektromos hőszivattyúról történik helyiségenként befúvással. A melegvíz ellátást villanybojler biztosítja. A teljes elektromos ellátás után fizetendő rezsit (a fűtést és a melegvíz előállítást is beleértve) kiváltja a 10 kW-os napelem rendszer hibrid inverterrel szigetüzemmód opcióval (a VÉTELÁR RÉSZE) így fizetni csupán a vezetékes víz és csatorna használat, valamint szemétszállítás után kell (opcionális szolgáltatások közül kábel TV, vezetékes Internet az utcában rendelkezésre áll és beköthető, távfelügyeleti szolgáltatás igénybevételéhez a riasztó és kamera rendszer egyaránt alkalmas).
A belső színvilág és stílus még megválasztható. A hideg- és meleg- burkolatok (5 000 Ft/m2), szaniterek, falak színei az új tulajdonos ízlésének megfelelően kerülnek befejezésre.
A biztonsági rendszer szintén a vételár része. Ez tartalmazza a mobiltelefonról valós időben nyomonkövethető, vezérelhető és visszanézhető több kamerás- valamint a mozgás és illetéktelen nyitásra aktiválódó riasztó- rendszert. Mind két rendszer távfelügyeletre köthető és okosház funkciók kiszolgálására is alkalmas.

A zárt helyen történő parkolást fűtött garázs biztosítja. A be és kihajtást távirányítóval vezérelt automatizált kapu teszi kényelmesé. Igény esetén elektromos autótöltő telepítése is lehetséges, amellyel a napelemeknek köszönhetően ingyen töltheti járművét a tulajdonos.
Az összes eddig elvégzett fontosabb munkafolyamat fényképekkel dokumentált.

Az ingatlantól autóval Budapest 15 perc, M0-ás és 7-es főút 2 perc, M1 és M7 5 perc alatt elérhető, de 5 perc sétára megtalálható a tömegközlekedés Volán és BKV járatok, amelyek iránya Törökbálint, Budaörs a végállomásuk pedig Etele tér és Campona. Közintézmények, iskola, óvoda, amerikai-iskola a mindennapi bevásárláshoz szükséges kis és nagy (Inter Spar) boltok, Diósd város központja a közelben egyaránt 5 percre megtalálhatók. Az új modern épülő bölcsöde (mely várhatóan 2024. júniusára készül el) szintén pár perc sétára a háztól!

Az ingatlan meghirdetett ára a kulcsra kész állapotra vonatkozik. A kivitelező már elkészült referencia munkái megtekinthetők. Az ingatlan műszaki átadása 2022 4-ik negyedév. (1/2.Lakás)

Kiemelt ingatlanok

ház
84.5 Millió Ft

Eladó

Érd, Ófalu
Érd, Ófalu részén végig aszfalt úton megközelíthető, remek infrastruktúrájú, mégis csendes részen 540m2 parkosított, összközműves telken 165m2 akár több generáció számára is...
165 m24 háló2 fürdő
ház
228 Millió Ft

Eladó

Érd, Fenyves-Parkváros
Érd-FENYVES PARKVÁROS kerület LEGÉSZAKIBB részén, az ŐSTÖLGYES területén található lakóövezet egyik ZSÁKUTCÁJÁNAK VÉGÉN található 1008 m2-es telken, 2022-ben megépült, tágas...
220 m25 háló2 fürdő
ház
85.5 Millió Ft

Eladó

Érd, Tusculanum
Tusculánum csendes, családi házas övezetében, végig aszfalt úton megközelíthető 1151m2-es összközműves szolgalmi utas telken (melyből 500m2 kizárólagos használatú telekrész) remek...
112 m23 háló1 fürdő
ház
85 Millió Ft

Eladó

Érd, Parkváros
2021. januári beköltözéssel eladó nappali + 3 hálószobás, garázsos, tárolóval is rendelkező ikerházi lakás Érd parkvárosi részén. A lakásban tágas, világos terek lettek...
116 m23 háló1 fürdő
lakás
57.99 Millió Ft

Eladó

Érd
A „0” REZSIVEL FENNTARTHATÓ „F1” PARK társasház LAKÁSAINAK KEDVEZMÉNYES ÉRTÉKESÍTÉSE (2022. szeptember. 1-ig tartó AKCIÓ) ELKEZDŐDÖTT! A SZEPTEMBER 1-ig SZERZŐDÉST KÖTŐ...
63 m22 háló1 fürdő
lakás
61.99 Millió Ft

Eladó

Érd
A „0” REZSIVEL FENNTARTHATÓ „F1” PARK társasház LAKÁSAINAK KEDVEZMÉNYES ÉRTÉKESÍTÉSE (2022. szeptember. 1-ig tartó AKCIÓ) ELKEZDŐDÖTT! A SZEPTEMBER 1-ig SZERZŐDÉST KÖTŐ...
68 m22 háló1 fürdő