Azonosító:
EI1954
Megosztás
×
Diósd
ház, családi ház

Alapterület
112 m2

Telekterület
420 m2

Építés éve
2022

Háló
4 db

Fürdő
2 db

Nappali
1 db

121.9 Millió Ft
Komfortduplakomfort
Fürdő/WCegyben
Környezeti hatásnapfényes, világos
Épület belső állapotaúj
Épület külső állapotaúj építésű
Fűtéspadló
Belső kialakításamerikai konyha, kamra, közlekedő, légkondicionálás, redőny
Parkoláskültéri parkolóban
Közművillany, víz, csatorna
Tetőszerkezet anyagabetoncserép
ÉpületszerkezetPOROTHERM tégla, hőszigetelt
Közlekedésaszfaltút
Telek elhelyezkedésbelterület
Szintek száma:2
40 % ÖNERŐ MEGFIZETÉSÉVEL TOVÁBBI 1 MILLIÓ Ft EXTRÁKKAL AZ ALAPÁRBAN.
„ZÖLD HITELRE” CSOK TÁMOGATÁSSAL (10 + 15-ös is) 5 %-OS ÁFA VISSZAIGÉNYLÉSSEL! RÖVID IDŐN BELÜL KÖLTÖZHETŐ!

Diósd központi részén, (kék és sárga) buszmegállótól 2 perc sétára, ASZFALTOZOTT UTCÁBAN TÖMEGKÖZLEKÉSTŐL 5-10 PERC SÉTATÁVOLSÁGRA. HŐSZIVATTYÚS HŰTÉS és FŰTÉS AZ EGÉSZ HÁZBAN!

420 m2-es saját lekerített telekkel rendelkező, ÚJ, 2 szintes, duplakomfortos, nettó 112 m2, 4 szoba + nappali-konyha-étkező, két fürdőszoba, kamra helyiségekből álló, napfényes, modern stílusú családi ház 2022 nyári költözéssel eladó.
Az épület, kedvező tájolásának köszönhetően a földszinti nappali és az emeleten lévő szobák is egész nap nagyon világosak.
A földszint 52 m2 hasznos lakóterülettel + 3 m2 kazánház + 16 m2 (4m x 4m) pergolás terasszal rendelkezik.
Az alsó szinten előszoba, zuhanyzó és WC (3 m2), nappali-konyha-étkező (30 m2), kamra, szoba (9 m2) és a szinteket összekötő lépcsőház kerültek megépítésre. A nappaliból közvetlen kijárat nyílik a teraszra.
Az emeleten, 53 m2-en egy közlekedő folyosóról nyílóan 3 hálószoba (15.9, 11.3, 10.6 m2), és egy káddal, mosdóval, WC-vel felszerelt fürdőszoba (7 m2), található.

A kertben illetve a teraszon tartózkodóknak kellő intimitás biztosított a szabadban eltöltött időhöz, és kényelmesen elhelyezhető benne gyerek játszótér, medence, szaletli, vagy akár mobilgarázs.

A ház vasalt sávalapra épült 30-as (Leier) kerámia téglából, a padlóban 10 cm-es lépésálló, lábazaton 10 és 12 cm-es XPS, homlokzaton 15 cm-es polisztirol a záró födémen 30 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel.
A nyílászárók műanyag, bukónyiló vasalatú, 3 rétegű üvegezésű ajtók és ablakok amelyeket rejtett tokozatba épített redőnyökkel (nappaliban elektromos, a többi helyiségben gurtnis) és rolós szúnyoghálókkal is felszereltek. Kívülről és belülről is kőpárkánnyal láttak el.
Az épület minden oldalról járdán körbesétálható.
A tetőről lefolyó csapadékvíz a telken belül 3 db szikasztóba van elvezetve.

A belső kialakítás a végéhez ért a burkolás is teljes egészében elkészült (6 000 – 9 000 Ft/m2 kategóriában kapható lapokkal), emeleten dupla mosdó került beépítésre, a nappaliban rejtett karnisoknak a kialakítás megtörtént.

A ház központi hűtés-fűtéséről ami emeletenként külön-külön vezérelhető („H” tarifás energia elszámolással) elektromos hőszivattyú készülék gondoskodik. A földszinten padlófűtés és mennyezet hűtés-fűtéssel, az emeleten padlófűtéssel (a fürdőben törölköző szárító is) és minden szobában fancoil hűtéssel. A használati melegvíz ellátás 300 literes szolár tárolóról biztosított.

A ház 4 pontján lehetséges hővisszanyerős légcserélő beépítése. Az ehhez szükséges előkészítések (fal átfúrás, kábelezés) adottak.
A folyamatos használati melegvíz utánpótlását hőtároló biztosítja. A gépészeti nagyobb helyigényű berendezések a ház oldalsó részén található különbejáratú tárolóban kerültek elhelyezésre. Itt akár tárolható bicikli, gyerekjáték, fűnyíró és egyéb kertiszerszámok, stb… Szükség esetén elő van készítve még egy fedett terület fagymentes tárolást nem, de száraz helyet igénylő holmiknak.
A szobák laminált parketta, a nappali-konyha-étkező vízzáró lamináltlapok, előszobában és vizes helyiségekbe kerámia burkolat került.
A konyha gépek külön-külön áramkörről (mindegyik külön biztosítékkal ellátva) működtethetők.

A lakás minden közművel és az ezekhez tartozó főmérőkkel ellátott.
2 autó számára zárt kerten belüli biztonságos betonalapra lerakott viakolor burkolatú parkoló.
Az ingatlan előtti utca szakaszon vendég gépkocsik a kerítés előtt (3 de akár négy autó) kényelmesen megállhatnak.

Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően remek adottságokkal rendelkezik iskola, óvoda, autóbuszmegállók (amelynek minden járata Bp. Etele térig közlekedik), a mindennapi bevásárláshoz szükséges bolt a közelben gyalogosan is könnyen elérhető babakocsival is jól járható. Az M6-os autópálya 6-os és 7-es főutakkal találkozó csomópontja 5 perc autózással megközelíthető.
A BERUHÁZÓ („LEINFORMÁLHATÓ”) TÖBB ÉVE MÜKÖDŐ MEGBÍZHATÓ HELYI CÉG SAJÁT MUNKAERŐVEL ÉS MÁR KIPRÓBÁLT MEGBÍZHATÓ SZAKEMBEREKBŐL ÁLLÓ ALVÁLLALKOZÓI KÖRREL. REFERENCIA MUNKÁI IS MEGTEKINTHETŐK. PROJEKT HITEL NÉLKÜL SAJÁT TŐKÉBŐL FEDEZI A BERUHÁZÁS KÖLTSÉGEIT.

Kiemelt ingatlanok

ház
85 Millió Ft

Eladó

Érd, Parkváros
2021. januári beköltözéssel eladó nappali + 3 hálószobás, garázsos, tárolóval is rendelkező ikerházi lakás Érd parkvárosi részén. A lakásban tágas, világos terek lettek...
116 m23 háló1 fürdő
ház
121.9 Millió Ft

Eladó

Érd, Parkváros
FANEVES UTCÁKNÁL DUPLAGARÁZSOS, DUPLAKOMFORTOS, CSALÁDI HÁZ INTIM KERTTEL! Érden faneves utcák szomszédságában, végig aszfaltúton megközelíthető 776m2-es összközműves telken 160m2...
160 m23 háló2 fürdő
lakás
64.99 Millió Ft

Eladó

Érd, Tusculanum
KÜLSŐ HOMLOKZATÁBAN és MŰSZAKI TARTALMÁBAN is MODERN MÉGIS EGYEDI MEGJELENÉSŰ 6 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ EXKLUZÍV BELSŐ BEFEJEZÉSSEL! 2022 ŐSZI MŰSZAKI ÁTADÁSSAL. Érd-Tusculanum...
69 m23 háló1 fürdő
lakás
140 Millió Ft

Eladó

Budapest
Eladó, Bp. Rózsavölgyben egy öt lakásos társház két lakása egyben. A lakások két-két szintből tevődnek össze külön helyrajzi számon nyilvántartottak egymás fölött elhelyezkedve...
250 m2hálófürdő
lakás
66.9 Millió Ft

Eladó

Érd, Tusculanum
KÜLSŐ HOMLOKZATÁBAN és MŰSZAKI TARTALMÁBAN is MODERN MÉGIS EGYEDI MEGJELENÉSŰ 6 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ EXKLUZÍV BELSŐ BEFEJEZÉSSEL! 2022 ŐSZI MŰSZAKI ÁTADÁSSAL. Érd-Tusculanum...
73 m23 háló1 fürdő
ház
85.5 Millió Ft

Eladó

Érd, Tusculanum
Tusculánum csendes, családi házas övezetében, végig aszfalt úton megközelíthető 1151m2-es összközműves szolgalmi utas telken (melyből 500m2 kizárólagos használatú telekrész) remek...
112 m23 háló1 fürdő